Spať na novinky
Aktuality z Nemocnice Bory
zdravie je ten najkrajsi darcek

Zdravie je najkrajší darček

Prajete si s blízkymi pri každej príležitosti hlavne veľa zdravia? Vaše prianie si môžete splniť v najmodernejšej Nemocnici Bory.

Prajete si s blízkymi pri každej príležitosti hlavne veľa zdravia? Vaše prianie si môžete splniť v najmodernejšej Nemocnici Bory.” Toto je hlavná myšlienka našej novej kampane, prostredníctvom ktorej chceme aj s vami osláviť prvý rok fungovania Nemocnice Bory a jej úspechy.

Vo videu sme zachytili troch našich pacientov a ich cestu za zdravím. Pozrieť si ho môžete na našom YouTube kanále. Ďakujeme všetkým pacientom, ktorí nám vyjadrili dôveru a pre svoje vyšetrenie alebo hospitalizáciu si vybrali práve našu nemocnicu.

Prečo je Pôrodnica Bory správnou voľbou?

Pôrodnica Bory nedávno oslávila prvý rok svojej prevádzky, počas ktorej prišlo na svet 964 chlapcov a 931 dievčat.

Najťažšie bábätko vážilo 4 840 gramov, naopak najľahšie malo len 900 gramov. Rodičia si doteraz najviac vyberali mená ako Samuel, Jakub či Nina a Olívia.

1 rok fungovania Porodnice Bory

Bezpečnosť rodiacej mamičky a bábätka

Bezpečie bábätka a mamičky je rozhodujúce pri výbere pôrodnice. V Nemocnici Bory sú k dispozícii 24/7 skúsení lekári a pôrodné asistentky.

V prípade potreby či ohrozenia bábätka sa nachádza v blízkosti pôrodnice oddelenie novorodeneckej intenzívnej starostlivosti so skúseným neonatologickým tímom či Centrum fetálnej medicíny, v ktorom sa starajú o komplexnú starostlivosť tehotnej mamičky a plodu vo vnútri maternice.

Komfort pre rodičku i novorodenca

Ďalším aspektom pre celkovú pohodu matky a novorodenca je mať zabezpečený čo najvyšší komfort. V Pôrodnici Bory majú mamičky k dispozícii samostatnú pôrodnú izbu, ktorá zaručuje maximálne súkromie pre mamičku, bábätko či partnera.

Po pôrode sa mamička môže tešiť na samostatnú izbu na šestonedelí s vlastnou kúpeľňou, TV či wifi. Výhodou je možnosť mať prítomnosť partnera či sprevádzajúcu osobu počas celého pobytu priamo na izbe.

Doprajte sebe a svojmu bábätku to najlepšie.

Jedinečné operačné metódy v Nemocnici Bory

Oftalmologické pracovisko v Nemocnici Bory poskytuje kompletnú starostlivosť pacientom s očnými ochoreniami. Skúsený tím očných lekárov realizuje kompletnú liečbu ochorení oka od diagnostiky až po chirurgickú liečbu oka v celom spektre ochorení predného aj zadného segmentu oka.

Ortopédia v Nemocnici Bory

Ortopedické pracovisko je moderné pracovisko založené na multidisciplinárnej spolupráci. V strednej Európe patrí ortopedické pracovisko Nemocnice Bory vôbec k prvým, ktoré využíva technológiu robotickej asistencie ROSA (Robotic Orthopaedic Surgery Assistant) pri operácii.