Spať na novinky
Aktuality z Nemocnice Bory

TOP sestrou na Slovensku sa stala aj Silvia Šimončičová

Počas včerajšieho odovzdávania ocenení TOP sestra na Slovensku 2024 sa jednou z ocenených stala aj naša  výborná špecialistka Mgr. Silvia Šimončičová, manažérka ošetrovateľstva pre úsek Žena a dieťa, centrálne operačné sály, endoskopia a zákrokové sály a centrálna sterilizácia v Nemocnici Bory.

Ocenenie pre manažérku ošetrovateľstva Nemocnice Bory

Jej pracovné nasadenie je vždy v kombinácii empatického prístupu a odbornosti s ochotou pomôcť nájsť riešenia v každej situácii. Je veľmi dôsledná vo vedení svojich tímov, ktorým poskytuje neustálu podporu,“ vyjadruje ocenenie aj riaditeľka ošetrovateľstva Nemocnice Bory Zuzana Norovská.

Orientácia na pacienta pri poskytovaní ošetrovateľskej starostlivosti je jeden z najdôležitejších princípov našej nemocnice, ktorý Mgr. Silvia Šimončičová napĺňa v maximálnej miere.

Ocenené sestry z našej siete Penta Hospitals

Spolu s ňou získali ocenenie aj ďalšie dve kolegyne zo siete Penta Hospitals Slovensko:

PhDr. Jana Major, vedúca sestra oddelenia anestéziológie a multiodborovej intenzívnej starostlivosti, Nemocnica Penta Hospitals Dunajská Streda

Mgr. Iveta Sedláčková, manažérka dennej zmeny novorodeneckej JIRS, JISN a oddelenia neonatológie, Nemocnica Penta Hospitals Humenné

V aktuálnom vydaní Zdravotníckych novín nájdete špeciálnu prílohu TOP sestra, kde nájdete rozhovory s našimi víťazkami. Rozoberali v nich svoju aktuálnu prácu, ako aj svoje kariérne začiatky.

Srdečne všetkým gratulujeme!